Cool People :)

Sunday, 8 April 2012

Jom Makan ais gunung kinabalu HAHA :D



    ASSALAMUALAIKUM KORANG !!!

peace yaww ^_^V hehe

Ok ary nie kyna nak share ma korang semua hehe
tentang kyna jax jalan2 ma family
harap korang pun 
jum la tengok and kenali family kyna
hehe kan apa salahnya :(

ok kyna ary nie jalan2 ma family owh ya law x adik kedua saya ada ikut brsma 
tapi adik saya tu tuisyen
la plak biasa la
law budak2 PMR ni hehe

ok kyna pergi ke restoran dekat LETAT JAYA law 
kyna x silap la..
and ternampak plak org lein order
ais batu campur
yang digelar ais GUNUNG KINABALU!!
wah nie bermakna ais tu mstilah 
tinggi melepak kan..hehehe

Ok x sabar nak lihat pic nya sabar dulu hehe..
law orang sandakan nie mesti taw nie kat mana kan..
hehe..ok lets see the picture guyss..NYAM2



AIK?? mana ais nya haha 
time nie belum datang gi ais abc nya
tengah menunggu nie dengan tidak sabar
hehehe ^ ^

1
2
3


TADAAA na sampai pun dia tengok la tu tinggi melepak kan
law makan satu org 
komfom x abis
kecuali org yang kuat makan kikiki ^ ^
ok nie pun kyna bagi2 ma mamy
and adik kyna yg kecil nie
alahai dia pun x sabar jga
nampaknya
nak tengok adik kyna nie dya
pengganti salmankhan!!HAHA 


tengok la mulut tu di buat2..dia fikir comel la tu kunun
hehe jahat la kyna nie
cam kutuk adik sendri plak
kikiki ^ ^

ok guys time tuk kami makan hahah
KUNUN padahal dah pun dlm perut
kikiki
ok korang tengok2 la
k pic kyna
hehehe....
kyna x nak taib bnyk2
nanti sakit mata korang 
memandang hahaha.. :P


HAHA tengok napa mengelamun ke
tengok cendol
ka tidak sabar hahaha...


nah nie kyna ma mamy...
cuba korang tengok
cam adik beradik jew ker???

hehehe..rmai orang kata kyna ma mamy
cam adik n kakak jak.
heran...hehe xpe2
jum tengok pc lain gi.. ^ ^



kanapa kah nie kecik..alahai sury
ya guysss...
terpksa la korang besarkan mata 
kikiki :P

Ok la guys setakat nie jer la entry
kyna kali nie next time
kyna akan share2
lagi ma korang yer...

Law korang da baca entry
kyna kali nie share2..
la ma kawan2 lain ya or kat fb ker..
hehehe

and law bole LIKE la ok..jangan kedekut kn
tangan tuk hanya tuk me like kan entry
kyna humm :(

ok la guys....jangan lupa untuk tengok entry kyna
yang akan dtg ok... ^ ^


❤THANKS SUDI BACA❤

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...