Cool People :)

Monday, 16 April 2012

Santai bersama PARENTS kyna :)



ASSALAMUALAIKUM KORANG :)

wahh lama dahh x updatekan
tu lah kyna bnyk keja n bz sesangat hehe
hari nie kyna penat sngat2 sebab kyna
jalan2 ma dad n mom pi beli baju baby2 yg cumil2 gitu :)
hehehe...tu la my mom x lama lagi melahir kan seorang
baby ....girl or boy??? secret hihi


emmm..pastu smbil jalan nahh kat situ la kyna 
take pic cam apa udah hehehe
pi apa salahnya kan?
hehe

pasnie kyna bgi tgok pic2 kyna ek.. ^ ^V
emm...nie ary kyna rasa gntuk betul plak pi sempat g nak update2 kan?
hei tu la pasal...selagi ada masa update la
huhu palagi..emm

ok nie pic kyna yg first
1
2
3
4
5


nie time kyna kat uma hehe
kyna x nk cita banyak ya guys hehe
sebab kyna x taw dah nak cita
apanie..:(

jadi korang enjoy dulu tgok pic kyna
k...hehe buat sapa yg nak tgok la kikikiki....


ok nie dekat bandar sandakan..kat tepi laut hehe
^ ^V
lepas makan terus ambil gambar
minta tolong dad lagi tu hihihi.............


jom menikmati air bandung cincau
nyumnyum
hehehe



ok yang nie time kyna n parents 
makan lar..kyna order this one..simple jax right
nie sup ayam..jer hehe

pa2 pun sedap hehe :)


tengah menung air ke???
hehe


haha tgok org kat belakang tu
menyampuk juga dya nak begambar
..nah nie dad saya hihi..
buat sapa yg x pernah tgok
sapa dad saya yg nie la org dya kiki hensem x
ada macam sharuk khan karr???
hahahaha
;P


nahh nie my mom hehe 
slamber jx gitu... :)
hehehe


nie pemandangan dari tepi
kedai makan
hehe pemandangan pada waktu petang 
cantik kn...nmpk mcm rata jaxx....

semua benda yg telah ALLAH cipta xde yg x cntik
di mata...semuanya sempurna
kecuali human...
sebab patah perpatah kata
manusia xde yang sempurna
di dunia nie :)


jom makan hehehe
jangan malu2 yer..kikikiki

^ ^V


hehe nie dekat kedai baju...wahh tgok dekat 
belakang tu cntik2 x baju jubah dya..
teringin juga kyna nak guna baju cmtu
tapi pricenya beratus2 taw haiya
kurang bajetla nampaknya
hehe
xpe next time kyna akan pakai juga baju cmtu kikiki
x maw rugi juga :p


hehe....tgok2 n tgok hehehe
law kyna nak tgok baju2 kat belakang tu jer haha
penjhat...emm kat kedai baju nie rambang mata 
meninguk baju2 suma nie kiki


:)


peace yaawwww  ^ ^V


naa nie kyna x taw dah nak cita apa korang just see
pic kyna jax la k
sebab kyna dah x taw nak cita apa guys surry :(
and byk juga kyna take pic
and bnyk juga kyna x kasi masuk
sbab lein pun slow hehe..


hehe nama kyna dekat laut laaa
hehehehe but x jelas la plak
kikiki tu la law mengedit pun x pandai hihi.....

pa2 pun love it..biar pun take pic just 
area sandakan haha...sndakan pun 
ok apa..mcm paris uda hahaha
KUNUN.






Ok la just setakat nie la entry kyna yaa...
hehehe tangan pun dah penat menaip
and penat tggu upload2 pic nie..
gntuk dah rasanya haha...

love u guys..

nie kali bnyk plak color BLUE kan korang hehe

please like if dah baca entry kyna korang :)

❤THANKS SUDI BACA❤

1 comment:

waniey20~ said...

comel laaa . huhu :)

btw , tag kamu dear :))

http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/freeshawls-giveaway-by-missmyd.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...