Cool People :)

Sunday, 11 November 2012

Promosi untuk Hana Andaman


Assalamualaikum semua lama dah kina x update blog kan? :)
hari nie kina nak share tentang promosi drpd Hana Andaman, Bagi sesiapa yg nak bernikah,pergi ke majlis semuanya dah di sedia kan oleh Hana Andaman :) one set dengan MAKEUPnya sekali yer...

1 baju yang disewa berhrga Rm280 sahaja bersama dengan makeupnya sekali
MURAH MURAH MURAH KAN?
tetapi x termasuk dengan harga pelamin :)
buat masa nie Hana Andaman hanya menumpukan dahulu terhadap pakaian pengantin atau ke majlis
bersama dengan makeupnya sekali.
Jadi bagi sesiapa yg berminat dan ingin mengetahuinya dengan lebih lanjut bole pergi ke :

Halaman: http://www.facebook.com/pages/Hana-Andaman/441553949225069?fref=ts

dan bagi sesiapa yg berminat boleh inbox di 

Facebook Pemilik Hana Andaman : http://www.facebook.com/anna.dee.311?fref=ts

dan anda juga boleh maklumkan kepada saya jika ada sebarang pertanyaan ^_^ ,sebelum itu                        Hana Andaman ada di sekitar SANDAKAN SAHAJA ingat tu SANDAKAN OK . hehe

kat bawah nie ada sedikit gambar baju-baju koleksi Hana Andaman Silalah lihat :)





























maaf hanya ini sahaja yg dapat di upload jika anda berminat atau ada sebarang pertanyaan SILA RUJUK LINK DI ATAS SEKIAN , :)

❤THANKS SUDI BACA❤

2 comments:

Nurul Shakinah said...
This comment has been removed by the author.
Nurul Shakinah said...

MAAF LINK DI ATAS TERSILAP JIKA ADA SEBARANG PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI KE
0135542485 SEKIAN :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...