Cool People :)

Monday, 2 April 2012

I'm just ordinary girl peace

                                   ASSALAMUALAIKUM SEMOA!!! 

Hehe malam nie kyna nak cita2 sikit lew x nak cakap bnyak malas ah hehe law ada masa nanti kyna cita banyak2 yaaaa....hehe :)

Ok kyna nie hanya girl biasa jax kyna sekolah kat pendalaman taw haha...tapi walaupun kat pendalaman kyna rasa best and study pun selesa..ilmu pun easy nak masuk otak hehehe...apa2 pun ikut daripada teachernya la kan ajar macam mana hehe...

Em kyna tinggal kat kampung jax hihiihi..malu la nak bagitaw tapi kat kampung pun macam kat bandar uda hehe banyak da owang kampung yang tahu mengenai teknologi semoa nie hihihi temasuk kyna la.. ^_^V

Apa2 pun x kesah la kat kampung ka or bandar ka semoa nya sama jax kan hehehehe apa salahnya law blajar mengenai teknologi masa kini hehe :P emm..lagi bagus dapat share apa sahaja gan korang semoa kan???? hehe

Nah ok la kyna akhiri cita kyna malam nie an pic kyna...yang simple tersimple sangat nie!!! HEHE

                               
                                   Ok lah Pye2 semoa selamat malam yaa PEACE guys :) 
❤THANKS SUDI BACA❤

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...