Cool People :)

Sunday, 1 April 2012

Tutorial shawls Satin style Hijab :)

Hye semua selamat malam hehe ...Hei malam2 beginie nak menaip pulak kan busan la...msti korang pun busan kan..hummmmmmmm.. ^_^

Apa kata law saya share2 la tutorial kyna maw tak??? Tapi kyna nie pemalu la..hehe lagi pun 1st time gie maw wat tutorial...and lagi satu blog kyna lum bnyak gi owang join cian kyna :(

Xpe la mybe bab kyna masi baru kan hehe insyallah nti msti ramai juga yg join...hehe...korang doa2 kan la yer..hehe ishh kyna nie mcm x taw malu plak minta di doakan lgi tue heheh..Tapi apa salahnya kan guyss...satu doa kan memang baik..tapi jangaan la doa kan yang dak2 kan...

Okla nie tutorial yang kyna buat..pada waktu malam lagi tue haiyaa..hehe.. time bosan bah jdi beginie la hehe
hehe...tengok jek la ya..bnyak kesalahan yang kyna perhatikan hehehe  pi xpela next time kyna wat beik2 ya..jangan marah ya korang hehe.. :(

Nie tutorial wear shawls Satin style Hijab ^_^V


HARAP MAAF JIKA TIDAK JELAS YA =,='




❤THANKS SUDI BACA❤

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...