Cool People :)

Thursday, 10 May 2012

Temuduga maktab VS Enjoy :)



 ASSALAMUALAIKUM :)


Hye korang lama dah ek kyna x update blog nie..
bz gan interview and urus2 hal lain juga lew >,<
memang memenatkan sangaattttt!!!

bape hari nie mang xde rehat taw haiyaaa...
tapi apa boleh buat ni suma tuk masa depan kita kan???
BETU X??

em...kyna skrang tgah masuk Form6
and sambil2 tunggu ppanggilan maktab seterusnya
harp2 kyna dapat la ek.
sebab skg nie mang susah nak keja jadi seorang guru RIGHT??

em,,,law kyna x dapat masuk maktab xpe
dont give up just stayed at form6
and pastu bole sambung and trus masuk Universiti kan??
ambil lah bhagian pendidikan law minat pendidikan hehehe ;D

ok la nie kyna nak kasi tengok korang sume la yang buk BLOG kyna
hehe...tentang temuduga and everything la hehehe...

ENJOY ^___^

____________________________________________________________________



nie time jalan2 ma daddy...time baru sampai kk..
hehe...jan hiraukan selipar kat belakang tu ek..
hehehehe.........


Muka pun nampak penatt sangat kan??
biasalah satu hari bejalan mnada tido nya hummmmm






nie kyna jalan2 dekat SURIA KOTA KINABALU :)
baju sama jer kan??haha
yelah xde masa nak tukar baju jus tukar jenis fesyen tudung jer..
hihihihi.........










then penat jak jalan2 kyna and daddy makan
malam dekat suria tu kami pergi restoran chicken rice shop
makan dekat situ memang sedap...hehehe




hehe nie nampak gelap sikit kan??
sebab lampu tu hihi gi pun nampak blurrr.....hheheeh



OK yang nie pulak kyna order air teh
namanya TEH 3 LAPIS yang terkenal di kuching :)
sedapp sangat....hihi

----------------------------------------------------------------------------------

hehe abis jalan2 dekat suria kk
pasnie nak cita tentag TEMUDUGA KYNA plak hihi



nie time kyn dalam perjalan nak ke maktab gaya hehe
firts time nak ke sana mang pening jugak
sesat2 jalan hihihi

tengok mata pun sepet apa x nya bangun awal pagi hehe




bersama kawan yang baru dikenali time temuduga hehe
sweet....new friend :)




hehe muka pun cam x larat dah sebab tunggu lama
nak kena panggil hehe

,
,
,
,
,







BYE BYE MAKTAB GAYA!!!!!

insyaallah law ada rezki jumpe lagi :D

____________________________________________________________



makan2 dengan daddy dekat RESTORAN SEMPULAN KK.




jalan2 ma kuzzyyyy!!!!!!!!1111


.
.
.
.
.
kuzzyyyy ku hehe lamanya x jumpaa

:D








,
,
,
,



muke beminyak alahai besa la tu hihihihi



makan ayam besar hihihhii,,,,,



makan2 sume jemput makan ek hehehe

I LOVE THIS MOMENT WIT KUZZY AND DADDY!

LOVE U ALL...! PLEASE LIKE AND SHARE :)

❤THANKS SUDI BACA❤

4 comments:

Norafifah Roshman said...

Lawa tudung dan shawl kamu :d hihi. suka suka.

Shakinah (Awoks) said...

thankss yerr :)

Ardini Izzati said...

Wahh seronoklah :)

Shakinah (Awoks) said...

hehehe iya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...