Cool People :)

Wednesday, 16 May 2012

Hadiah2 yang diberi from makcik Ramlah :)

ASSALAMUALAIKUM :)


Salam ukhwah semuanya , pada malam nie kyna nak share dengan korang semuanya..
tadi petang baru jer kyna terima hadiah daripada kawan ayah saya :)
iaitu perempuan dan saya memanggilnya makcik jer hehehehe
or makcik Ramlah hehe......

Kali nie saya menulis blog untuk mengucapkan terima kasih banyak2 buat makcik Ramlah kerana
memberi saya hadiah yang special ini...kyna memang sukakannya sangat2 ^____^
Makcik Ramlah nie memberikan kyna hadiah untuk 3 perkara iaitu untuk keputusan SPM kyna yang cemerlang..bole lah dikata kan hehe hanya 6A :) ,lepas itu untuk kyna dapat temuduga maktab dekat maktab gaya dan terakhir unutk hari jadi kyna bulan julai nanti hehee...mkcik Ramlah sengaja buat macam tu kerana makcik takut kalau lupa hari jadi kyna ohh sweet nya hehe TERIMA KASIH BANYAK2 makcik.. 

OK ini dia diantara hadiah2 yang di beri ...... :

                                                                           ,
                                                                    
                                                                           ,

                                                                           ,

                                                                           ,


                             

^__________________________________^




COMEL :)




KAIN BAJU SWEET HEHEHE :D



INI YANG KYNA SUKA HEHE
semuanya pun kyna suka :)



YANG INI PULA SELENDANG HEHE
KYNA SUKAKANYA TERIMA KASIH MAKCIK RAMLAH :)


Ok ini sahaja yang kyna nak share pada malam ini hehehe....hadiah2 yang diberi sama kyna
sweet kan???
hehe.... KBAI <3

❤THANKS SUDI BACA❤

16 comments:

♥ Ain ♥ said...

sius , suke beg 2 , cantekk !

.:: sya ::. said...

waaa...besnya kyna, btw ur bufday same wif me, dan akak dlu pun dpt 6a jgk dlm spm :) kbetulan :) nice to meet u kyna ^^,

#sorry akak excited bla jumpa org yg same bufday ngn akak :)

Shakinah (Awoks) said...

hehe wahhhhh ! best gitu :p hehehe

Sally Yatiey said...

Comel betul bag tu sis :D hehe

Shakinah (Awoks) said...

tq dear hehe

syaiza - chan said...

salam singgah.. blogwalking here
congrte for get the great result..
bestt nye dpt adiah.. :)

dear yayah said...

cntik wrna selendang pic last tuh.. suka!

Shakinah (Awoks) said...

syukur alhmdulillah..and thanks :D

Ety said...

cantiknya handbag :)

Syed Salleh said...

Stylo nye bag.. macam retro sikit :)

(http://syedsalleh.blogspot.com/)

Amalina Ulya said...

wahhh sukanya dapat hadiah ! (:

acik teyha said...

cntik nye beg tu..share ek..haha

Busyra Bt Takiyudin said...

wah! untung nye.. hehe, btw cantik beg!

Ardini Izzati said...

Untunglaa dapat banyak hadiah lepastu semua lawa lawa. Jelesnyaa :)

BP Boy said...

mak aiihhh.. untungnye la hai dpt kwn ayah yg baik sampai camtu skali.. hehe

Shakinah (Awoks) said...

iyaa hehe thanks sume :)syukur la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...