Cool People :)

Friday, 1 June 2012

Who I amm ??? :)










ASSALAMUALAIKUM  ^__________^


Salam ukhwah semuanya wahai bloggers
and kawan2 kina hehehehe :)
hari nie kina x taw mahu cerita apa yer....
jadi kina nak minta maaf jika ada tersilap kata dan jika rasa boring membaca entry kina nie

^__________^

kina mahu share dengan korang semua
tentang hobi kina dekat rumah jer???
hehe bole x???

xpe kan nama nya juka nak share2...hehe x salah kan ??

ok kina law dekat umah kina suka bersendirian
dekat bilik meluangkan masa dengan {LAPPY}
kina jer upssss ..hehe

lagi pun kina x byk adik beradik 
taw..hummm hanya 3 orang jer...dua lelaki dan kina jer sorang perempuan
hummm hhehehe..kekadang rasa bosan mcm xde kawan pun ada..
korang ada rasa mcm tu x??
BAGI yang adik beradiknya sama cm kina sorang jer pmpuan
or lelaki dlm adik bradik nye tu?
hehe law ade KOMEN-II ler ek ta kongsi-II.hihihihi
x salah kan??

SHARING IS THE BEST RIGHT???
yeke? hehehe

hemm......dan sebab tu la juga kina wat BLOG nie
sebab kina ble luangkan masa dengan berkongsi dengan korang semua
biarpun ada yang x suka
sebab ta x tahu hati orang kan??
hehe
maaf bagi yg x suka ekkk >,<" hehehe

Dengan menulis entry2 suma nie...kina dapat relax-II ler sikit
x rasa bosan sangat hehe...

jadi kesimpulannya menulis BLOG nie sememangnya 
menjadi HOBI kina dah hehe
law ada masa kina akan tulis jer apa2
entry hehe...saje nk share...

ok tu jer kina nak share2 ma korang semua..
macam nak melepaskan problem kat sini jer kan apwla
hehehehe....


:)




nie pic kina gan mamy same x muke kitorang???
hehehehe




nie la pic adik kina yg paling kecil2 hehehhe
COMOT nye mukee...BAH ! hehe 
>,<




ok yang kena bulat merah tu adik kyna yang kedua
hehehe.....
nie kyna ambil pic lama yer heheheh 

^_________________^

yang lein2 tu kazen2 kina hehehe
yang betopi nie memang ler adik kina paling kecil
hehehehe.....
mesti ada topi2 nye hehehehe

ok kina rase tu jer la entry kina kali nie
maaf bagi sape yang rasa bosan ekk...


ehhhh??? tapi mana ayah kina plak..baaa
ada jugeee tapi xde pic surryyyy :p


                                                                                                             BY:  NURUL SHAKINAH

❤THANKS SUDI BACA❤

4 comments:

Aku best.Cepat kata. said...

Hye! Haha. Samanya muka. Anyway, please follow back!

BP Boy said...

saye lak sorang jek laki dlm adik beradik, 3 org gak!!
tp saye ok je, takde la bosan maner.. sbb akak2 saye baik.. huhu

saye dah follow awk.. klu sudi, follow la balik ye.. =)

Shakinah (Awoks) said...

makaseh sebab share ma kina korang mang spot :)

Shakinah (Awoks) said...

makaseh sebab share ma kina korang mang spot :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...